ADRIA
Pametna soba za pametan hotel
Saznajte više
Vodeći proizvod u regiji
900 objekata i 90.000 smještajnih jedinica
Saznajte više
Fleksibilan dizajn
Prilagodba zahtjevima investitora
Saznajte više
Napredna tehnologija
Mobilno upravljanje
Saznajte više
Previous slide
Next slide

Pametna soba ADRIA prepoznatljiv je sustav firme Adria Electronic za upravljanje i nadzor soba te zajedničkih prostora u hotelima, resortima, kampovima, domovima i javnim ustanovama.

Instaliran je u više od 900 objekata i upravlja s više od 90.000 smještajnih jedinica.

Cjelovit sustav upravljanja i nadzora

Adria electronic Linija staklo - Čitač staklo

KONTROLA PRISTUPA

https://adria-electronic.hr/wp-content/uploads/2023/07/60_Linija-staklo-Termostat_Adria-oprema-Termostat-Staklo - upravljanje temperaturom

UPRAVLJANJE TEMPERATUROM

Adria electronic - Linija staklo - Upravljanje rasvjetom

UPRAVLJANJE RASVJETOM

DETEKCIJA PRISUTNOSTI I ŠTEDNJA ENERGIJE

DOMAĆINSTVO

0
objekata u kojima je instalirana pametna soba ADRIA
0
smještajnih jedinica s našim sistemima
0
ukupan broj zemalja u kojima je instalirana ADRIA
0
godina uspješnog poslovanja
hilton-costabella-2

Hilton Costabella Beach Resort & Spa

OPATIJA, CROATIA / 5*

Hilton Costabela Beach Resort & Spa najnoviji je ekskluzivni resort smješten između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke. U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, s rasponom od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more te su opremljeni Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Valamar Collection Marea Suites

POREČ, CROATIA / 5*

Valamar Collection Marea Suites prvi je Valamarov hotel s pet zvjezdica u Poreču te prvi hotel te kategorije u istoj destinaciji. 
Marea Suites bazira se na iskoraku u kvaliteti i usluzi, počevši već od jednog od najreprezentativnijih Valamarovih lobija, preko usluge recepcije koja više izgleda kao ritual nego običan chek-in, pa sve do prostranih soba, u koje je ugrađen Adria Electronic sustav pametnih hotelskih soba ADRIA.

Kempinski hotel Adriatic Istra

ROVINJ, CROATIA / 5*

Kempinski Hotel Adriatic, prestižni hrvatski golf i spa resort s pet zvjezdica, smješten je nadomak mora u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre, nedaleko od Umaga. Vrhunski smještaj uključuje 186 luksuznih soba i apartmana opremljenih Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

,

Palace Elisabeth

HVAR, CROATIA / 5*

Palace Elisabeth prvi je hvarski hotel s pet zvjezdica. Izgrađen je u rezidencijalnom kompleksu Kneževe palače na glavnom gradskom trgu, najvećem u Dalmaciji. Ima ukupno 45 luksuznih soba i apartmana uređenih u carskome starinskom stilu. Ovaj vrlo zahtjevan vrhunski dizajnerski projekt opremljen je Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Grand Park Hotel Rovinj - Adriaelectronic

Grand Park Hotel Rovinj

ROVINJ, CROATIA / 5*

Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Jedinstvena lokacija i specifična konfiguracija terena nadahnuli su kaskadni tip gradnje i realizaciju desetak tisuća kvadrata zelenog krova pa je hotel vizualno vrlo atraktivan i gotovo stopljen s okolnim zelenilom.

Na šest etaža, ukupnog kapaciteta 500 gostiju, raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva opremljenih Adria Electronic sustavom pametnih hotelskih soba ADRIA.

Više o našim referencama možete naći ovdje.

ADRIA Digital key

ADRIA Digital Key omogućava otvaranje vrata mobilnim uređajem. Mobilna aplikacija za ulaz koristi digitalnu verziju kreirane kartice.
Funkcija se može koristiti na dva načina:
kao samostalna aplikacija gdje se kartica pretvara u digitalni ključ putem QR koda
ili kao dio veće aplikacije gdje ta druga aplikacija brine o isporuci i korištenju.

PRIMJENA

Resorti

Hoteli

Adria-Electronic--kampovi

Kampovi

Domovi

Firme i javne ustanove

Zahvaljujemo na interesu

Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo ostavite potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali.